About

Duminda Smid

“Ik werk al meer dan 15 jaar exclusief voor de industriële sector. In deze cultuur van hard werken, oog voor detail en een praktische instelling voel ik mij thuis. Vanuit mijn ervaring in de industriële sector begrijp ik goed wat voor u de uitdagingen zijn. En ik realiseer me als geen ander dat u (net als ik!) niet in de eerste plaats geïnteresseerd bent in software. U bent geïnteresseerd in het functioneren en renderen van uw bedrijfsprocessen en uw team.

Om u het inzicht te kunnen geven dat u nodig heeft, ga ik eerst met u in gesprek over uw bedrijf. Wat zijn de processen? Wie werken er en wat is hun informatie behoefte? Wat zijn de knelpunten en relevante indicatoren? Mijn doel is om u aan een tool te helpen die uw resultaat verbetert. Dat kan soms pas als de vinger op de zere plek ligt. Ik ben dan ook niet bang om pijnpunten op te sporen. Door de jaren heen heb ik geleerd snel aan te voelen en te kunnen benoemen waar het wringt.

Vervolgens kom ik tot de kern van mijn dienstverlening, daar waar mijn kwaliteit en toegevoegde waarde ligt: “Analyse – Structuur – Overzicht”. Ik onderzoek welke gegevens er aanwezig zijn, welke analyses ik hierop los kan laten en wat er voor nodig is om er structuur in aan te brengen, zodat de gegevens overzichtelijk aan de verschillende stakeholders gepresenteerd kunnen worden.

Om dit alles te kunnen realiseren, bouw ik dan dus de software die daar voor nodig is. Maar dat is voor u irrelevant toch? Voor u is het resultaat dat u informatie krijgt waar u direct mee aan de slag kunt. En waarmee u uw besluitvorming kunt verantwoorden.”Productkennis / Tools / Talen
• .NET: WPF/XAML, C#, Visual Basic, ASP
• Database: Microsoft SQL Server, MySQL
• SCADA: Zenon, Intouch
• C++
• PHP
• VB6