Klanten

“De beste resultaten ontstaan in een duurzame samenwerking. Ik geloof in vertrouwen, oprechtheid en loyaliteit. In geloof in afmaken waar ik aan begin en verantwoordelijkheid nemen voor wat ik heb opgeleverd. Met veel klanten werk ik dan ook al jaren samen. Zo kan ik een bedrijf echt leren kennen, en de software eenvoudig aanpassen aan een veranderende informatiebehoefte.”

Dit is wat klanten zeggen over mijn dienstverlening:

“Ik heb 15 jaar samengewerkt met Duminda bij Dacon ECP, een bedrijf dat inmiddels is overgenomen door VIRO. Duminda is buiten een vakbekwame SW engineer een persoon waar je op kunt bouwen. Komt zijn afspraken na en communiceert daar helder over. Hij weet wat hij wel en niet kan, zodat je weet wat je aan hem hebt. Oprecht, integer en eerlijk zijn kernwaarde waar we elkaar altijd vonden en ik beveel hem dan ook graag aan voor zijn technisch kennis maar zeker ook als mens.”

“Duminda is a hard working skilled professional. Kobobss worked with him for several years to build our Inspection System with MS .Net. A complex and innovative project where he was following our steps to achieve our new ideas. Pleasant to work with and will absolutely try to do what is agreed. Very good communication skills, both in project structure as in a personal way.”

“In de afgelopen 15 jaar heb ik Duminda leren kennen als een gedreven professional met wie ik graag samen werk. Als zijn opdrachtgever en collega developer hebben we samen complexe logistieke vraagstukken op tijd-, binnen budget-, en met een tevreden klant tot een goed einde kunnen brengen. Naast zijn skills als ontwikkelaar, ben ik groot fan van zijn methodische aanpak waarbij hij het doel nooit uit het oog verliest. Ook als het soms spannend wordt gedurende in-bedrijf-namen wereldwijd, blijft Duminda een stabiele team speler die zijn collega’s ondersteunt waar dat nodig is. Met humor en betrokkenheid is Duminda prettig in de omgang, en een waardevolle toevoeging aan ieder project team.”

“Ik heb met Duminda over periode van meer dan 10 jaar mogen samenwerken aan meerdere generaties van het Veerregistratiesysteem. Hij is opmerkzaam en creatief, gaat voortvarend te werk waarbij hij zaken ook graag correct afwerkt. Kortom heel fijn om mee samen te werken.”

“Duminda heb ik leren kennen bij Enia. Hij heeft ons goed geholpen met verschillende software toepassingen voor de tapijtindustrie. Hij stond altijd voor ons klaar en heel belangrijk kwam zijn afspraken na! Daarnaast is hij erg creatief om een werkbare oplossing voor een probleem te bedenken. Ik beveel hem zeker aan!”

“Duminda is an experienced professional developer with whom I have always worked very well”

Bezoek ook onze linked-in pagina